kekemelik


Kekemelik-Hipnoz Cd seti Kirlenen her şey temizlenir. Bedensel temizlik, mekansal temizlik, hücresel temizlik vb. Bilinçaltı da yıllar içerisinde doğuştan itibaren gereksiz, boş, zararlı bilgi ve düşüncelerle dolar, taşar. Taşma anı herhangi bir hastalığın ortaya çıktığı andır. İnsanların bilemediği şey bilinçaltının nasıl temizleneceğidir. Çünkü kirli tabaklarınızı nasıl temizleyeceğinizi öğrenmişsinizdir. Ev temizliği de bilinir. Ama bilinçaltı temizliği bilinmez. Size sunduğumuz bu setle kolaylıkla bilinçaltınızı temizleyebileceksiniz. Bir telkinin yada terapinin etkinliğini artıran en önemli faktör tekrardır. Uzun yıllardan beri hipnoz çalışmaları yapıyorum.

Bir telkinin etkili olması için onun belli bir süre tekrar tekrar verilmesi gerekiyor. Bir deyim vardır, Birine 40 gün delisin desen deli olur, diye. Bunun için iş yerinde yaptığımız hipnoz çalışmaları yeterli olmayabiliyor. Bu eksikliği gidermek için, Bilinçaltı Kozmik Temizlik Setlerini, oluşturduk. Bütün psikolojik sorunlar için bilinçaltı temizlik setlerini oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. İlk olarak, Kekemelik-Kozmik Hipnoz Setini piyasaya sürdük. Bu setlerin en önemli faydası evinizde kendi kendinize bilinçaltınızı temizlemenize yardımcı olmasıdır.

Bilinçaltını temizlemeniz için illa hipnoz olmanız gerekmiyor. Beyin dalgalarının alfa frekans boyutuna gelmesi yeterli... Alfa frekansı bilinçaltının en kolay olumlu yada olumsuz düşüncelerin kodlandığı yeri. Bu kodlamaları relaks durumunda, imgeleme çalışmaları ile çok kolay yapabilirsiniz. Şimdi bize sıkıntı veren olumsuz duygu-düşünce ve davranışları vaktiyle bilerek yada bilmeyerek bilinçaltına -RNA moleküllerine- kodladık. O zaman bu döngüyü tersine çevirebiliriz. İşte bu setle daha önceki olumsuz kodlamalardan kurtulacak, bilinçaltınızı yeniden olumlu bir şekilde kodlayacaksınız. Yapmanız gereken tek şey bu cdleri düzenli bir şekilde kullanmanız. BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ YAPILMADIĞI MÜDDETÇE KEKEMELİK BİTMEZ. Hangi tedaviyi görürseniz görün bilinçaltını temizlemeniz gerekir.

Kekemelik Kozmik Hipnoz Seti

  • 1- Hipnoza Giriş cd'si
  • 2- İçsel Temizlik cd'si
  • 3- Af Terapisi cd'si
  • 4- Kendini Af Terapisi cd'si
  • 5- Kekemelik Olumlaması cd'si
  • 6- Dağ Yolculuğu cd'si
  • 7- Özgüven cd'si
Kekemelik-kozmik Hipnoz Cd setinin toplam fiyatı 250 liradır. Bizi arayıp vereceğimiz hesap numarasına ücreti yatırdıktan sonra aynı gün adresinize kargo ile gönderilir.

Not: Bu set merkezimizde terapiye katılan kekemelere ücretsiz verilmektedir.